Το προϊόν www.sendphoto.gr  αποτελεί εμπορική επωνυμία της επιχείρησης Κάνιου Αποστόλου και Σια ΕΕ  με αριθμό, ΑΦΜ 082864972 και έδρα στην Χαρ. Τρικούπη 144 Νέα Ερυθραία ΤΚ 14672 τηλ. 210 6204770, mail:send@sendphoto.gr

Το www.sendphoto.gr και οι υπηρεσίες του διατίθενται σύμφωνα με τους παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις και τους κανόνες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Το www.sendphoto.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο σε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγής ή προσθήκης στους όρους.

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και στην απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμούς εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για κάθε διαφορά που τυχόν θα προκύψει εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό και αρμόδια Δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για να κάνετε αγορές στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Ειδικότερα, θα πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας όνομα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και άλλες πληροφορίες που θα σας ζητηθούν. Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τις λεπτομέρειες πληρωμής που δηλώνετε και να επιβεβαιώσετε ότι είστε το πρόσωπο που αναφέρεται στις πληροφορίες που δώσατε. Οι πληροφορίες αυτές σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται, μεταφέρονται ή πωλούνται σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ).

Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της εταιρείας από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

Μετά την εκτύπωση των εργασιών σας, τα αρχεία που έχουμε λάβει διαγράφονται.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, το www.sendphoto.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) η οποία κρυπτογραφεί και προστατεύει όλα τα δεδομένα που στέλνετε μέσω του διαδικτύου έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Όταν είναι ενεργοποιημένο το SSL, εμφανίζεται ένα λουκέτο αριστερά από το url του www.sendphoto.gr στο οποίο μπορείτε να πατήσετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό πιστοποιητικό SSL. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το url αρχίζει με “https” αντί του κανονικού "http", το οποίο σημαίνει ότι είστε σε ασφαλή λειτουργία.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από σύγχρονα συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για την σύναψη της σύμβασης πώλησης.

Ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ», που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

Πηγαίνετε στον λογαριασμό σας στην ενότητα Προσθήκη φωτογραφιών.

Επιλέξτε προσθήκη φωτογραφιών, ανοίγει νέο παράθυρο, οπότε σύρτε τις φωτογραφίες σας ή κάντε κλικ για να τις ανεβάσετε. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τη μορφή .jpg και το μέγεθος ανά φωτογραφία να είναι έως 15ΜΒ. 

Εάν θέλετε από PC να επιλέξετε φωτογραφίες που βρίσκονται με διαφορετική σειρά, σε περιβάλλον Windows θα πρέπει να έχετε πατημένο το control, σε περιβάλλον Mac θα πρέπει να έχετε πατημένο το command.

Εάν θέλετε από κινητό να επιλέξετε φωτογραφίες κάνετε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία της επιλογής σας.

Προσοχή

Α) Θα πρέπει να επιλέξετε τον ακριβή αριθμό φωτογραφιών σύμφωνα με την παραγγελία σας.

Β) Να μην κλειδώσει η αρχική οθόνη διότι σε κάποια κινητά σταματάει να στέλνει δεδομένα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κέντρο διανομής μας στην Αθήνα.

Οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον επίσημο Ελληνικό ΦΠΑ

(Φόρος Προστιθέμενης Αξίας).

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στην αποδοχή και τη διαθεσιμότητα του www.sendphoto.gr.

Τα αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας δεν είναι δεσμευμένα και μπορούν να αγοραστούν από άλλους πελάτες εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο, ο τελικός έλεγχος ποιότητας πριν την αποστολή μιας παραγγελίας να μας αποτρέψει από την αποστολή ενός προϊόντος που δεν πλήρη τις προδιαγραφές ποιότητας μας. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα και η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί.

Το www.sendphoto.gr προσφέρει προς πώληση προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα και είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν αναμένεται σύντομα από τους προμηθευτές μας, εμφανίζεται η ένδειξη "ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" κάτω από το είδος.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα να προαγοράσετε το προϊόν επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να λάβετε το προϊόν κατά προτεραιότητα, τη στιγμή που θα παραληφθεί από το www.sendphoto.gr.

Τα δικαιώματα σας σε προαγορές είναι ίδια όπως για οποιαδήποτε άλλη αγορά από το www.sendphoto.gr Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, προϊόντα που βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση μπορεί να εξαντληθούν και πάλι έως ότου λάβετε το email μας.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του συγκεκριμένου e-shop έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός, τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχετε συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).

Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. . Για κάθε διαφορά που τυχόν θα προκύψει εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό και αρμόδια Δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ / είδους, Προϊόντων αντικειμένων

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή διεύθυνσης ή πληρωμής , μπορείτε να στείλετε email στο send@sendphoto.gr.

Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για αποστολή προϊόντος, μέχρι τη στιγμή που ενημερώνεστε για την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω e-mail.

ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Φωτογραφιών/Προϊόντων κατασκευής, επεξεργασίας, τυπογραφείου, φωτοτυπείου.

Την  ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας, μπορείτε να την κάνετε με mail,  μισή ώρα (30 λεπτά) μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, σε εμάς,

Μετά δεν υπάρχει δυνατότητα για ακυρώσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με το τηλεφωνικό μας κέντρο 210 6204770.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Τραπεζας EUROBANK που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO – AMEX – DINERS. Το www.sendphoto.gr.   δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής κάρτας.

Αντικαταβολή

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Τραπεζική Κατάθεση Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK

Δικαιούχος: ΚΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

IBAN: GR2902601100000860200774842

Αριθμος λογαριασμου: 0026.0110.86.0200774842

Alpha bank

Δικαιούχος: ΚΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

IBAN: GR27 0140 1530 1530 0200 2000 482

Αριθμος λογαριασμου:153-00-2002-000482

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: ΚΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

IBAN: GR91 0171 4420 0064 4204 0030 934

Αριθμος λογαριασμου: 6442-040030-934

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό του www.sendphoto.gr.   θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας όπως αυτό θα έχει εμφανιστεί κατά την ολοκλήρωση της.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε καλώντας μας στο 210 6204770 ή στέλνοντας μας ένα mail send@sendphoto.gr.  με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ/ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, σε όλη την Ελλάδα.

Παράδοση σε 2-5 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι παραδόσεις στα νησιά μπορεί να γίνουν εντός 2-6 εργάσιμων ημερών, ενώ οι παραδόσεις σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες γίνονται εντός 4-7 εργάσιμων ημερών

Σε παραγγελίες το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 3,5€ ενώ υπάρχει ΕΞΤΡΑ χρέωση 3,5€ στην περίπτωση της αντικαταβολής

Γενικές πληροφορίες:

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση έλλειψης stock, ή τεχνικού προβλήματος, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραγγελίας. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια εορτών επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν δεν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας λόγω ανακριβών ή ελλιπών στοιχείων πληρωμής, η επεξεργασία της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει έως και 2 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες παραδίδονται 9:00 - 17:00. Παρακαλούμε φροντίστε να είναι κάποιος διαθέσιμος για να παραλάβει και να υπογράψει για την παράδοση σας. Σε περίπτωση που δεν είναι κάποιος διαθέσιμος για την παράδοση, ο Κούριερ θα αφήσει ένα μήνυμα με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας όπου θα πρέπει να καλέσετε για να κανονιστεί εκ νέου η παράδοσή σας. Απαράδοτες αποστολές επιστρέφονται σε εμάς μετά από μία εβδομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση, η επαναποστολή επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές / παραδόσεις / διεκπεραιώσεις παραγγελιών. το Σάββατο, Κυριακές και αργίες.

Το www.sendphoto.gr. δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail, με τον αριθμό φορτωτικής και ένα σύνδεσμο για την παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σας στο site του συνεργαζόμενου Κούριερ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ Αυτοτελών ειδών, Προϊόντων αντικειμένων

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου. Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες, τις σημάνσεις και την αρχική τους συσκευασία.

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους, βρίσκονται σε προσφορά ή είναι σε έκπτωση.

Το www.sendphoto.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία.

Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

Επιστροφές / Αλλαγές Φωτογραφιών/Προϊόντων κατασκευής, επεξεργασίας, τυπογραφείου, φωτοτυπείου.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι το www.sendphoto.gr. δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες Φωτογραφιών/Προϊόντων κατασκευής, επεξεργασίας, τυπογραφείου, φωτοτυπείου, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται κάτωθι:

Α) Προϊόν με φθορές κατά την άφιξη λόγο πλημμελής μεταφοράς.

Β)  Προϊόν με κατασκευαστικό ελάττωμα.

Το προϊόν που σχεδιάζετε, μας αποστείλατε και παραγγέλνετε είναι ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε.

Η  www.sendphoto.gr δεν επεμβαίνει στις φωτογραφίες σας, στα κείμενά σας και σε ότι εσείς έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη ο τελικός έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, όπως επίσης και η ποιότητα και η διάσταση, μιας φωτογραφίας που θα επιλέξετε.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αποτύπωση του τελικού προϊόντος έχει την ελάχιστη απόκλιση στα χρώματα, πάντα στα επιτρεπτά όρια και αυτό διότι σε κάθε οθόνη συσκευής, υπάρχουν χρωματικές αποκλίσεις και εξαρτώνται από την ρύθμιση της οθόνης και την ανάλυση που επιλέγετε..

Λόγω του ότι οι παρεχόμενες από το www.sendphoto.gr φωτογραφικές, τυπογραφικές υπηρεσίες, ενεργοποιούνται από την επιθυμία του πελάτη να παραγγείλει την κατασκευή ή την εκτύπωση κάποιου προϊόντος ή υπηρεσία που έχει σχεδιάσει, ή φωτογραφίσει, με δική του ευθύνη, δεν είναι υποχρεωτική ούτε επιβάλλεται στον πελάτη από κανέναν παρά μόνο από δική του εντολή, δεν μπορεί να επιστραφεί καμία παραγγελία.

Πέρα από όλα τα παραπάνω καμία άλλη επιστροφή δεν γίνεται δεκτή για λόγους όπως:

– Υποκειμενικές κρίσεις (π.χ. διαφορετική αντίληψη χρωμάτων φωτογραφίας)

Στην εκτύπωση της φωτογραφίας οι κρίσεις είναι πάντα υποκειμενικές, καθώς ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη των χρωμάτων.

Επιστροφές φωτογραφιών είναι αποδεχτές μόνο στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης μας στείλει εκ των προτέρων δείγματα φωτογραφιών και το αποτέλεσμα που παραλαμβάνει δεν είναι σαν το πρωτότυπο.

Από την στιγμή όμως που δεν μας δίνεται κάποια κατεύθυνση, οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σύμφωνα με τη δική μας κρίση,

– Μη επαρκές – ελαττωματικό αρχείο 

Αρχείο με πολύ χαμηλή ανάλυση, αρχείο μη ικανό να καλύψει όλη την εκτυπώσιμη επιφάνεια του προϊόντος

– Λάθη κατά την λήψη της φωτογραφίας 

Φλουτάρισμα φωτογραφίας, έλλειψη επαρκούς ποιότητας ή ανάλυσης, τεχνικά ή άλλα προβλήματα φωτογραφικής μηχανής.

– Λάθη κατά την αποστολή.

– Λάθη στην επιλογή προϊόντων και ποσότητας από τον πελάτη.

Το προϊόν που σχεδιάζετε και παραγγέλνετε στο www.sendphoto.gr είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Σε  καμία περίπτωση δεν επεμβαίνουμε στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων καθώς και στη διάταξη που το έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των παρακάτω:

* Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κείμενά σας

* Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην εκτύπωση

* Σκοτεινές εικόνες

* Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα έχει χρωματικές και τονικές αποκλίσεις σε σχέση με την προεπισκόπηση που βλέπετε στην οθόνη σας.

Το www.sendphoto.gr δεν επεμβαίνει στις εικόνες σας γιατί είναι αδύνατο να γνωρίζει την εικόνα που βλέπεται εσείς στην οθόνη σας.

* Θέματα σχεδιασμού, το μέγεθος, την οργάνωση, το ύφος, τα χρώματα, και τη διάταξη των σελίδων σας

* Οποιαδήποτε άλλη δημιουργική επιλογή που κάνατε.

Προσοχή

Θα πρέπει να κάνετε τελικό έλεγχο του προϊόντος σας πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, πρέπει να τις κάνετε πριν ανεβάσετε το αναθεωρημένο προϊόν σας, στη συνέχεια παραγγείλετε όσα αντίγραφα επιθυμείτε.

Η επιλογή των φωτογραφιών ή του υλικού εκτύπωσης  είναι αποκλειστικά του πελάτη και ο ίδιος φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παραγγελίας.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη, χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, το www.sendphoto.gr, θα προβαίνει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να εισπράξει το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας.

Οποιαδήποτε επιβάρυνση προκύψει, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Για κάθε διαφορά που τυχόν θα προκύψει εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό και αρμόδια Δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων και υπηρεσιών, είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Αυτοτελών ειδών, Προϊόντων αντικειμένων

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, οφείλετε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία μέσω e-mail στο send@sendphoto.gr. Αναφέροντας ακριβώς, τον λόγο επιστροφής.

Το ανώτατο χρονικό όριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των επτά (7) ημερολογιακών ημερών.

Σε περίπτωση που δεν μας επιστραφούν εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος.

Αλλαγή Είδους:

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε το δέμα με το προϊόν προς αλλαγή μόνο μέσω της εταιρείας  COURIER που το παραλάβατε,  τα έξοδα αποστολής για την παραλαβή του δέματος με το προς αλλαγή προϊόν χρεώνονται στην εταιρεία μας ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι 7€ .

Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να μας ενημερώσετε για τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Έκδοση Πιστωτικού Υπολοίπου: που  μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής. Δεν μπορεί να γίνει χρήση του πιστωτικού υπολοίπου κατά την διάρκεια προσφορών, εκπτώσεων ή σε είδη που είναι σε έκπτωση ή σε προσφορά

Επιστροφή Χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας το στείλετε με την COURIER που συνεργαζόμαστε με χρέωση στην εταιρεία μας και να αφαιρεθούν στην επιστροφή χρημάτων 3,5€  από την αρχική αξία του προϊόντος (Ελλάδα).

Στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση δε γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο αλλαγή με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Για την διαδικασία επιστροφής  χρημάτων, οφείλετε να μας ενημερώσετε με mail, ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, EUROBANK και μας αναγράφετε τη τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης

Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να μας ενημερώσετε για τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Δε γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία “χέρι- χέρι ” για λόγους ασφαλείας,  καθώς είναι απαραίτητος ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω  της εταιρείας COURIER που συνεργαζόμαστε.

Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Διεύθυνση  παραλαβής των επιστροφών / αλλαγών

STUDIO LIVE

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 144

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΤΚ 14671

Τηλ. e-shop: 210 6204770/εσωτ 23

site: www.studiolive.photo

e-shop: www.sendphoto.gr

mail: send@sendphoto.gr

 

Οδηγίες Επιστροφής

Για να επιστρέψετε την αγορά σας για την οποία έχει προηγηθεί συνεννόηση, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας επιλέγοντας την παραγγελία που θέλετε να επιστρέψετε, στην συνέχεια στείλτε email στο send@sendphoto.gr με τα στοιχεία σας μαζί με τον κωδικό  της παραγγελίας σας.

Εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αιτήματος σας καθώς και οδηγίες για το πως να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.

Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα λάβετε ένα email για την επιβεβαίωση της αλλαγής σας, του πιστωτικού υπολοίπου ή της επιστροφής χρημάτων.

Επιστροφές Δώρων

Αν έχετε λάβει ένα δώρο από το www.sendphoto.gr και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες επιστροφής. Σημειώστε πως τα δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται μόνο με είδη ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Παροχή πιστωτικού υπολοίπου και επιστροφές χρημάτων δεν ισχύουν.

 ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.sendphoto.gr αποστάλθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία τότε το www.sendphoto.gr αναλαμβάνει την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε email με φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και επιπλέον η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του.